Primair onderwijs

16 dec 2022Arbeidsrecht en sociale zekerheid in het POVol
10 mrt 2023Conciërge in het (primair) onderwijs
15 mrt 2023Adviesvaardigheden voor staffunctionarissen in het onderwijs
17 mrt 2023Financieel administratief medewerk(st)er in het onderwijs
31 mrt 2023Personeelsmedewerk(st)er in het PO
31 mrt 2023Studiedag CAO PO
21 apr 2023Arbeidsrecht en sociale zekerheid in het PO
31 mei 2023Financiële kennis en inzicht voor onderwijsmanagers
In CompanyEHBO in het Primair Onderwijs
Ga naar alle opleidingen

Cursusaanbod voor OOP in het PO in één PDF-brochure

Jaarlijks verspreiden we een brochure met ons cursusaanbod voor OOP (conciërges, staf, management) in het primair onderwijs. Ook dit jaar gaat het weer om een uitgebreid scala aan cursussen en trainingen: 'Personeelsmedewerk(st)er in het Primair Onderwijs',  'Arbeidsrecht in het Primair Onderwijs', 'Financieel administratief medewerk(st)er in het onderwijs', 'Conciërge in het onderwijs' en 'Preventiemedewerk(st)er in het onderwijs'. Deze brochure is dit jaar online beschikbaar via de onderstaande link. We hebben het drieluik omgezet in A4 formaat, zodat u het PDF-bestand desgewenst eenvoudig kunt printen.

naar brochure

Adviesvaardigheden: jezelf presenteren en argumenteren

Een intern advies kan erg sterk zijn door de combinatie van vakkennis en kennis over de instelling zelf. Toch ervaren stafmedewerkers in het onderwijs vaak dat er (te) weinig draagvlak of gehoor is voor wat zij aanbevelen. 'De manier waarop je jezelf en je advies presenteert, dat maakt het verschil in de kracht van je advies,' stelt FiAC-docent Bernadette de Munk. In een tweedaagse training oefent ze zaken als argumenteren, onderbouwen en presenteren. 

naar artikel

FiAC erkend lid van het NRTO

FiAC Opleidingen & Trainingen bezit het NRTO-keurmerk. We voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten. Het keurmerk is net als de inschrijving in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is eind 2021 voor 4 jaarverlengd. Onze beroepsgerichte trainingen blijven hierdoor vrijgesteld van BTW.

Lees Meer