Financieel

8 nov 2024Financieel management in het onderwijs (leergang)
24 jan 2025Studiedag belastingen (speciaal voor het onderwijs)
12 mrt 2025Financiële kennis en inzicht voor onderwijsmanagers
14 mrt 2025Financieel administratief medewerk(st)er in het onderwijs
Ga naar alle opleidingen

Cursusaanbod Financieel in één PDF brochure

Jaarlijks verspreiden we een brochure met ons aanbod voor financiële cursussen in het onderwijs. Ook dit jaar gaat het weer om een uitgebreid scala aan cursussen: 'Leergang Financieel Management',  'Financiën voor onderwijsmanagers', 'Financieel-administratief medewerker' en 'Studiedag Belastingen'. Deze brochure is dit jaar online beschikbaar via de onderstaande link. We hebben het drieluik omgezet in A4 formaat, zodat u het PDF-bestand desgewenst eenvoudig kunt printen.

Naar Brochure

AO als sleutel tot begrip

Weten hoe de zaken er voor staan dankzij één druk op de knop. Het kan, maar weet je dan wat je wilt weten? “Het begrip administratieve organisatie klinkt saai. Als blijkt dat het de sleutel is tot begrip van je gegevens, wordt het ineens leuk. Net als risicomanagement, dat over zowel tegenvallers als meevallers gaat. "Onderwerpen die we dit jaar hebben opgefrist in onze leergang”, aldus docent Ronald te Loo.

Lees meer

Docenten moeten meer betrokken worden bij de bedrijfsvoering

Integratie van de bedrijfsvoering en het primair proces is voor scholen de grootste uitdaging voor de komende jaren. Want samenwerking bevordert de kwaliteit van het onderwijs. Dat zegt Ronald te Loo, docent van de leergang Financieel Management in het Onderwijs. “Ik vind dat de docent een substantieel deel van het budget zelf moet kunnen invullen.”

Lees Artikel

FiAC erkend lid van het NRTO

FiAC Opleidingen & Trainingen bezit het NRTO-keurmerk. We voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten. Het keurmerk is net als de inschrijving in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is eind 2021 voor 4 jaarverlengd. Onze beroepsgerichte trainingen blijven hierdoor vrijgesteld van BTW.

Lees Meer