• Welkom bij FiAC Opleidingen & TrainingenHet meest complete cursusaanbod voor ondersteunend personeel in het onderwijs.Lees verder

  • 25% korting op de volledige cursusprijs!Geldig bij elke 2de deelnemer van dezelfde school.Lees verder

  • In-company: trainingen op maatEmpowerment van een team, workshops voor een studiedag, voorbereiding op vernieuwingen? FiAC verzorgt training op maat.Lees verder

  • Pedagogisch ConciërgeSta sterker in de omgang met leerlingen!Lees verder

  • Financieel administratief medewerkerVerwerf inzicht in alle aspecten van de financiële bedrijfsvoering in het onderwijs!Lees verder

Pedagogisch conciërge

Ontwikkel jezelf in de omgang met leerlingen en leer er te staan als een professionele conciërge:

Naar overzicht

In-company

FiAC verzorgt allerlei in-company trainingen, voor groepen medewerkers bij u op school. De voorbeelden op onze website zijn vooral ter inspiratie. Wat ons betreft zijn in-company trainingen maatwerk, afgestemd op uw behoeften, verzorgd door onze ervaren docenten, gebaseerd op een heldere offerte. 

in-company trainingen

Studiedag 'Omgaan met agressie' op 5 april 2024

Agressief gedrag van leerlingen en ook steeds vaker hun ouders is een stressfactor van belang aan het worden. In de Arbo-regelgeving staat dat medewerkers die tijdens hun werk met agressie te maken kunnen krijgen, hierop met training moeten worden voorbereid. De training 'Omgaan met asociaal gedrag en agressie' leert cursisten hoe ze effectief en zelfbe­wust kunnen optreden in werksituaties binnen de school waarin ze met opstandig­heid, ver­ontwaar­diging, weerstan­den en (verbaal) geweld geconfronteerd worden.

Naar training

Facilitair beheer & coördinatie - start 8 maart 2024

Deze cursus leert u uw werkzaamheden op het terrein van gebouwenbeheer en ondersteunende diensten integraal te plannen, te coördineren en te controleren. Planmatig onderhoud, controleren van de utvoering van de schoonmaak, toezicht op onderhouds- en verbouwingsprojecten en het bespreken van klachten komen aan bod. U leert hoe u de kwaliteit van de facilitaire ondersteuning en dienstverlening kunt afstemmen op de verwachtingen en wensen van schoolleiding en docenten.

Naar cursus
Veel onderwerpen hebben mij tot denken gezet

Personeelsmedewerk(st)er in het PO

Deze driedaagse cursus op 29 maart, 19 april, 24 mei 2024 gaat in op verschillende instanties, regelingen en formulieren waarmee de medewerker in de dagelijkse praktijk te maken krijgt. Veel aandacht is er voor de salarisadministratie, de CAO PO en arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals dienstverband en arbeidsovereenkomst, ziekte en arbeidsongeschiktheid en het beëindigen van een dienstverband.

Naar cursus

Financieel administratief medewerk(st)er

Deze 3-daagse cursus op 5, 22 maart, 19 april 2024 gaat uitgebreid in op de financieel administratieve werkzaamheden in een onderwijsinstelling. De cursus belicht de belangrijkste aandachtsgebieden waarmee de medewerk(st)er op het financieel administratief terrein te maken kan krijgen. Financiële onderwerpen als de exploitatie- en investeringsbegroting, de jaarrekening, de administratieve verwerking en managementrapportages aan de orde.

Naar cursus

Bel of mail als u vragen heeft!

Wilt u iets weten dat u niet op onze website kunt vinden? Schroom niet ons te bellen of te mailen!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via (0252) 340 413.
Per e-mail kunt u ons bereiken via info@fiac.nl 

Actiekorting 2e deelnemer

Bij aanmelding van 2 deelnemers tegelijkertijd aan dezelfde cursus ontvangt de school voor elke 2de deelnemer een korting van 25% op de volledige cursusprijs.

Meer informatie