• Welkom bij FiAC Opleidingen & TrainingenHet meest complete cursusaanbod voor ondersteunend personeel in het onderwijs.Lees verder

  • 25% korting op de volledige cursusprijs!Geldig bij elke 2de deelnemer van dezelfde school.Lees verder

  • In-company: trainingen op maatEmpowerment van een team, workshops voor een studiedag, voorbereiding op vernieuwingen? FiAC verzorgt training op maat.Lees verder

  • Pedagogisch ConciërgeSta sterker in de omgang met leerlingen!Lees verder

  • Financieel administratief medewerkerVerwerf inzicht in alle aspecten van de financiële bedrijfsvoering in het onderwijs!Lees verder

Leergang 'Facility management in het onderwijs'

Goed onderwijs staat of valt met goed facility management.
Voor de professionalisering van beheerders en facility managers organiseert FiAC al meer dan twintig jaar een leergang. De volgende editie gaat op 8 november 2024 van start. Hier doet brede vakkennis op, onder meer over thema's als inkoop, onderhoud, klantvriendelijkheid, duurzaamheid en ICT. Verder bespreekt u eigen casuïstiek de docenten en collega's, die op hun beurt hun dilemma's met u delen! Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button.

naar leergang

Leergang 'Financieel management in het onderwijs'

Vergroot uw onderwijskwaliteit met goed financieel beleid!
Deze 6-daagse leergang met startdatum 8 november 2024 biedt financieel verantwoordelijken alle instrumenten om het financieel beleid en beheer binnen hun onderwijsinstelling te sturen en te beheersen. Welke (financiële) gegevens zijn nodig om strategische beleidskeuzes te maken? En wat zijn financiële gevolgen van keuzes. Word vaardig in het opstellen van een meerjaren exploitatiebegroting en leer de jaarrekening lezen en analyseren!

naar Leergang
Een eyeopener dat kleine praktische zaken zo’n groot effect kunnen hebben.Over leergang 'Facility management in het onderwijs'

Leergang 'Veiligheidscoördinator in het onderwijs'

Deze 6-daagse leergang 'Veiligheidscoördinator/ -manager in het onderwijs' met startdatum 15 november 2024 is gericht op het beleidsmatig en praktisch kunnen neerzetten van een integrale aanpak van schoolveiligheid binnen de organisatie van de onderwijsinstelling. Uitgebreid wordt ingegaan op aspecten van sociale veiligheid, de veiligheidsorganisatie, wettelijke verplichtingen, criminaliteitspreventie en toezicht binnen schoolgebouwen. Er is aanvullend aandacht voor thema’s als radicalisering, agressieve ouders, omgaan met online incidenten en jongeren met probleemgedrag.

Naar Leergang

Personeelsmedewerk(st)er in het onderwijs

Van een personeelsmedewerk(st)er in het onderwijs wordt verwacht dat hij/zij in elk geval in staat is de personeelsformulieren goed in te vullen en ook om verschillende administratieve procedures goed te kunnen doorlopen. Deze cursus is een no-nonsense cursus die goed inzicht biedt in alle taken in het personeelsbeheer, waaronder wet- en regelgeving en de CAO.

Klik hier voor Personeelsmedewerk(st)er in het PO met startdatum 8 november 2024
Klik hier voor Personeelsmedewerk(st)er in het VO met startdatum 15 november 2024

Naar P&O / HRM

Opleiding Preventiemedewerker in het onderwijs

De 3-daagse opleiding met startdatum 4 oktober 2024 biedt deelnemers de belangrijkste inhoudelijke kennis over de Arbowet en de rol en verantwoordelijkheden als preventiemedewerker. De deelnemers worden in staat gesteld invulling te geven aan hun rol als preventiemedewerker t.a.v. de Risico inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en het Plan van aanpak en weten zij waar ze ten aanzien van veiligheid en gezondheid binnen schoolgebouwen op moeten letten.

naar opleiding

Cursus 'Leidinggeven aan een team'

Veel leidinggevenden hebben de behoefte aan het verwerven van meer inzicht en vaardigheden om op een natuurlijke wijze leiding te geven aan hun team. Deze praktische en goed gewaardeerde cursus met startdatum 27 september 2024 biedt u de gewenste handvatten. U leert hoe u van uw team een winnend team maakt, op een wijze die bij u past als persoon en ook past in de cultuur van het onderwijs!

naar cursus

Bel of mail als u vragen heeft!

Wilt u iets weten dat u niet op onze website kunt vinden? Schroom niet ons te bellen of te mailen!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via (0252) 340 413.
Per e-mail kunt u ons bereiken via info@fiac.nl 

Actiekorting 2e deelnemer

Bij aanmelding van 2 deelnemers tegelijkertijd aan dezelfde cursus ontvangt de school voor elke 2de deelnemer een korting van 25% op de volledige cursusprijs.

Meer informatie