• Welkom bij FiAC Opleidingen & TrainingenHet meest complete cursusaanbod voor ondersteunend personeel in het onderwijs.Lees verder

  • 25% korting op de volledige cursusprijs!Geldig bij elke 2de deelnemer van dezelfde school.Lees verder

  • In-company: trainingen op maatEmpowerment van een team, workshops voor een studiedag, voorbereiding op vernieuwingen? FiAC verzorgt training op maat.Lees verder

  • Pedagogisch ConciërgeSta sterker in de omgang met leerlingen!Lees verder

  • Financieel administratief medewerkerVerwerf inzicht in alle aspecten van de financiële bedrijfsvoering in het onderwijs!Lees verder

Pedagogisch conciërge

Ontwikkel jezelf in de omgang met leerlingen en leer er te staan als een professionele conciërge:

Conciërgetrainingen

Leidinggeven aan een team

De 3-daagse training ‘Leidinggeven aan een team' start op 29 september 2023. De training leert u als leidinggevende van een OOP-team, hoofdconciërge of gebouw/kantinebeheerder hoe u van uw team een winnend team maakt en wat daarbij van u als leidinggevende wordt verwacht.

naar cursus

Studiedag 'Omgaan met agressie' op 1 november 2023

Agressief gedrag van leerlingen en ook steeds vaker hun ouders is een stressfactor van belang aan het worden. In de Arbo-regelgeving staat dat medewerkers die tijdens hun werk met agressie te maken kunnen krijgen, hierop met training moeten worden voorbereid. De training 'Omgaan met asociaal gedrag en agressie' op 1 november 2023 biedt een aantal praktische hand­vatten aangereikt, waarmee direct aan de slag kan worden gegaan.

Naar training

Leergang 'Veiligheidscoördinator in het onderwijs'

Deze zesdaagse leergang met startdatum 17 november 2023 is gericht op het beleidsmatig en praktisch kunnen neerzetten van een integrale aanpak van schoolveiligheidbinnen de organisatie van de onderwijsinstelling. Uitgebreid wordt ingegaan op aspecten van schoolveiligheidsbeleid, de veiligheidsorganisatie,wettelijke verplichtingen, sociale veiligheid, criminaliteitspreventie en toezicht binnen schoolgebouwen.

Naar Leergang
Leuk om met andere conciërges te communiceren over je werk(zaamheden).Over cursus 'Conciërge in het onderwijs'

Leergang 'Facility management in het onderwijs'

Goed onderwijs staat of valt met goede voorzieningen en een professioneel facility management.
Voor de professionalisering van beheerders en facility managers organiseert FiAC al meer dan twintig jaar een leergang. De volgende editie gaat op 10 november 2023 van start. Hier doet brede vakkennis op, onder meer over thema's als inkoop, onderhoud, klantvriendelijkheid, duurzaamheid en ICT. Verder bespreekt u eigen casuïstiek de docenten en collega's, die op hun beurt hun dilemma's met u delen! Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button.

naar leergang

Leergang 'Financieel management in het onderwijs'

Vergroot uw onderwijskwaliteit met goed financieel beleid!

Deze 6-daagse leergang met startdatum 10 november 2023 biedt financieel verantwoordelijken alle instrumenten om het financieel beleid en beheer binnen hun onderwijsinstelling te sturen en te beheersen. Welke (financiële) gegevens zijn nodig om strategische beleidskeuzes te maken? En wat zijn financiële gevolgen van keuzes. Word vaardig in het opstellen van een (proactieve) meerjaren exploitatiebegroting en leer de jaarrekening lezen en analyseren!

naar Leergang

Bel of mail als u vragen heeft!

Wilt u iets weten dat u niet op onze website kunt vinden? Schroom niet ons te bellen of te mailen!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via (0252) 340 413.
Per e-mail kunt u ons bereiken via info@fiac.nl 

Actiekorting 2e deelnemer

Bij aanmelding van 2 deelnemers tegelijkertijd aan dezelfde cursus ontvangt de school voor elke 2de deelnemer een korting van 25% op de volledige cursusprijs.

Meer informatie